Bent u op zoek naar een partner voor het aanleggen van parkeerplaatsen? Dan bent u bij Gubbels aan het juiste adres, uw allround partner. Wij leggen parkeerplaatsen aan volgens de juiste richtlijnen en vergunningen. Het is immers belangrijk dat uw klanten veilig kunnen uitstappen bij uw bedrijf. 


Voordelen parkeerplaatsen aanleggen


Aan parkeerplaatsen aanleggen zitten enkele voordelen verbonden, zoals:
  • Een goede eerste indruk: Stel u heeft een bedrijfspand, dan zult u vast klanten of potentiële klanten op bezoek krijgen op de zaak. Dan wilt u natuurlijk niet dat deze mensen bijvoorbeeld ver weg moeten parkeren omdat er bij u geen parkeergelegenheid is. Kies daarom voor een goede eerste indruk en kies voor parkeerplaatsen aanleggen door Gubbels. Wij zorgen ervoor dat u een goed uitziende parkeerplaats heeft, voor een gepast ontvangst van uw bezoekers.

  • Zekerheid voor bijvoorbeeld werknemers: Ook voor uw werknemers is het handig om een parkeerplaats aan te leggen. Zo hebben ook zij een plek om hun auto kwijt te kunnen op uw terrein. Hierdoor hoeven ze niet op grote afstand te parkeren of met het OV te komen. Dit is dus meteen een stukje comfort wat u uw werknemers kan bieden.

  • Mogelijkheid parkeerbeleid: Als u met uw bedrijf heeft gekozen voor parkeerplaatsen aanleggen door Gubbels, heeft u nog een groot voordeel. U kunt gebruik gaan maken van een parkeerbeleid. U kunt regels of voorwaardes opstellen voor het gebruiken van de parkeerplaatsen. Op deze manier kunt u, uw werknemers nog meer motiveren, omdat ze uiteraard graag gebruik zouden willen maken van uw prachtige, door Gubbels aangelegde, parkeerplaats.Parkeerplaatsen aanleggen door Gubbels: Hoe werken wij?

Wij beginnen onze werkzaamheden altijd met het eerst grondig onderzoeken van de omgeving waar de parkeerplaatsen worden aangelegd. Zo zorgen we ervoor dat we niet tegen verrassingen aanlopen die de werkzaamheden kunnen verstoren.Bij Gubbels staat de klant voorop. Tijdens het aanleggen van de parkeerplaatsen zorgen we ervoor dat we rekening houden met de wensen van de klant. 

Verder wordt er gekeken naar de afmetingen, de ondergrond, stenen en alles wat belangrijk is bij het aanleggen van een parkeerplaats. Grond-, weg en waterbouw is een van onze basisactiviteiten. 

Onze geslaagde projecten

Wij van Gubbels hebben al vele succesvolle projecten mogen uitvoeren, waaronder parkeerplaatsen aanleggen. Buiten parkeerplaatsen aanleggen hebben we nog een grote hoeveelheid aan andere diverse opdrachten uitgevoerd!

Van parkeerplaatsen aanleggen tot het slopen van gebouwen tot het woonrijp maken van een stuk grond. Bij Gubbels bent u aan het juiste adres voor uw project. 

Bekijk hier al onze projecten 

Heeft u vragen met betrekking tot het aanvragen van een parkeerplaats aanleggen of heeft u andere vragen?
Neem gerust contact op door te bellen naar 0411-641980 of stuur een mail naar info@gubbels.nl.
Op de hoogte blijven van de laatste
projecten en nieuws?