Bouw- of verbouwplannen? HUP! Eerst naar Gubbels Circulaire Bouwhub!

Gubbels Circulaire Bouwhub is de plek waar je al onze herwonnen circulaire producten bij elkaar vindt. Tweedehands artikelen en interessante restpartijen zoals isolatiematerialen, kozijnen, deuren, dakpannen, hekwerken, klinkers, stoeptegels en radiatoren. Maar ook hoogwaardige bouwmaterialen, zoals planken, balken en platen van hout of staal. Desgewenst ‘als nieuw’ en op maat voor je geschaafd of gezaagd voor bijvoorbeeld constructiewerk of fraai zichtwerk. In de meeste gevallen kwalitatief nét zo goed als nieuw, maar dan duurzaam!

Laat weten wat je zoekt

Ben je naar iets specifieks op zoek? Meld het dan gerust. Grote kans dat wat jij zoekt, al in onze Bouwhub aanwezig is. En zo niet, dan gaan we er binnen onze circulaire sloopprojecten gericht naar op zoek.


Voor bedrijven én particulierenDoor de hoge kwaliteit van onze artikelen, zijn we voor veel grote en kleine aannemers, interieurbouwers, meubelmakers en woningcorporaties een bewuste, duurzame en eerste inkoopstop vóór men naar de ‘reguliere’ bouwmarkt gaat. Door de constant wisselende voorraad van herwonnen producten en materialen zijn we daarnaast een verrassende en inspirerende ‘koopjeshal’ voor particulieren en kunstenaars. Voor bedrijven én particulieren

 Door de hoge kwaliteit van onze artikelen, zijn we voor veel grote en kleine aannemers, interieurbouwers, meubelmakers en woningcorporaties een bewuste, duurzame en eerste inkoopstop vóór men naar de ‘reguliere’ bouwmarkt gaat. Door de constant wisselende voorraad van herwonnen producten en materialen zijn we daarnaast een verrassende en inspirerende ‘koopjeshal’ voor particulieren en kunstenaars.

  • Voorbeelden, inspiratie, ideeën opdoen? Download hier onze Inspiratiemap!

Bezoek ons!

Klik op de SHOP-knop hieronder voor een online overzicht van beschikbare producten. Of kom langs bij onze Bouwhub aan de Nieuwkuijkseweg 13 in Helvoirt.

SHOP HIER

Op de hoogte blijven van de laatste
projecten en nieuws?