U heeft al een tijdje een stuk grond op het oog. Grond waarin u wilt gaan investeren om gebouwen of huizen neer te zetten. Dan is de eerste stap, voor het plaatsen van deze gebouwen, het woonrijp maken van de grond. Want zonder de aanwezigheid van de basisbehoeften op het stuk grond, is het plaatsen van gebouwen of huizen heel lastig.

Twijfel niet langer om te investeren en schakel ons, van Gubbels, in om de grond in no-time woonrijp te maken. Onze nummer 1 zorgen op dat moment, is het woonrijp maken van de grond voor u. We proberen de grond dan zo snel mogelijk woonrijp te maken, zodat u zo snel mogelijk kan beginnen met het plaatsen van uw gebouwen!


Woonrijp maken door Gubbels: Hoe werken wij?

Wij van Gubbels beschikken over veel verschillende soorten skills en zijn van veel markten thuis. Zo zijn grond-, weg en waterbouw werkzaamheden simpele basisactiviteiten voor ons! Hetzelfde geldt voor het woonrijp maken van grond!

Ieder project van Gubbels, ook grond woonrijp maken, begint met een onderzoek naar de grond. Het is belangrijk om te weten met wat voor soort grond we te maken hebben, voor dat we deze woonrijp maken. Het kan namelijk soms zijn dat er toxische stoffen in de grond zitten. Dit willen we natuurlijk weten voordat we beginnen met de grond woonrijp maken, want dit kan gevaarlijk zijn voor als we starten met verbouwen.

Ook zijn er, buiten de toxische stoffen, nog allemaal verschillende soorten grond met verschillende elementen erin. Deze kunnen meespelen in het woonrijp maken van een stuk grond. Daarom is het voor ons belangrijk dat hiernaar eerst goed wordt gekeken, zodat we de beste aanpak kunnen bepalen voor het woonrijp maken van de desbetreffende grond. 

Bij het uitvoeren van een opdracht staat bij ons de klant voorop. We proberen daarom tijdens het woonrijp maken van grond, zo goed mogelijk rekening te houden met de wensen die de opdrachtgever heeft. Zo zorgen wij, als Gubbels, ervoor dat we de opdracht zo snel en zo goed mogelijk kunnen uitvoeren voor u! 

Maar buiten grond woonrijp maken, bieden wij van Gubbels, nog veel meer werkzaamheden aan die gerelateerd zijn aan infrastructuur. Hier hebben we alles op een rijtje gezet voor u!Uitbreidingsplannen of reconstructies:
 • Bouw- en woonrijp maken percelen
 • (Her)Inrichten van bedrijfsterreinen
 • Aanleg riolering
 • Grondwerk t.b.v. funderingen
 • Aanbrengen kabels en leidingen

Reconstructies van (provinciale) wegen:
 • Opbreekwerkzaamheden
 • Grondverzet
 • Aanleg geluidswallen
 • Aanleg verhardingen zoals; asfalt of elementenverharding

Aanleg nieuwe natuur(gebieden)
 • Plaatsen van beschoeiing
 • Afgraven percelen
 • Aanleg infiltratievoorzieningen, vijvers of waterbassins


woonrijp maken Benieuwd naar onze diensten klik dan hier.


Woonrijp maken: Onze geslaagde projecten


Zoals we al eerder zeiden, zijn we bij Gubbels van vele markten thuis. We hebben daarom ook al een groot aantal verschillende, maar vooral succesvolle opdrachten mogen uitvoeren!

Deze opdracht gingen van gebouwen slopen tot grond woonrijp maken tot puinruimen. Bij Gubbels ben je aan het juiste adres voor een grote diversiteit aan klussen met een goede service. 

Bekijk hier al onze projecten 

Heeft u vragen met betrekking tot het aanvragen van een klus of over woonrijp maken?
Neem dan gerust contact op en dan hopen we u zo goed mogelijk te woord staan.
Bel 0411-641980 of mail naar info@gubbels.nl
Op de hoogte blijven van de laatste
projecten en nieuws?