Christian: “Gubbels is een ontzettend mooi familiebedrijf. Er werken inmiddels ca 100 medewerkers maar er heerst nog steeds zo’n mooi saamhorigheidsgevoel.

Ik weet nog toen Gubbels 60 jaar bestond, dat iedereen, maar dan ook iedereen daags voor de grote open dag zijn handen uit de mouwen stak om Gubbels zo mooi mogelijk te presenteren.Dat was geweldig om mee te maken! Iedereen was van ’s morgens vroeg tot ‘s avonds laat nog bezig met het poetsen van het materieel, het inrichten van de werf en het klaarzetten van de tenten. Contact opnemen

Algemeen directeur Christian Rebbens – 12,5 jaar in dienst bij Gubbels!  

We hebben nog zo’n topper die zijn jubileum bij Gubbels mag en wil vieren: Christian Rebbens; algemeen directeur van Gubbels.


Christian is in januari 2010 gestart bij Gubbels als project-/bedrijfsleider. Destijds werkten er ongeveer 40 medewerkers en liep hij zelf veelal buiten mee op de projecten om deze te begeleiden. Christian stond direct onder de directie, waarbij hij al snel het vertrouwen had gewonnen en de vrijheid kreeg om Gubbels te laten groeien.

Na 5,5 jaar werd Christian adjunct directeur van Gubbels en 3 jaar geleden is hij benoemd tot algemeen directeur. In de afgelopen 12,5 jaar is Gubbels samen met Christian uitgegroeid tot een “professioneler en veelzijdiger” bedrijf van 40 naar zo’n 100 vaste medewerkers.
Christian opereert tussen alle lagen van de organisatie, wat zijn collega’s zeer aan hem waarderen!

Afbeeldingen van dit project

Op de hoogte blijven van de laatste
projecten en nieuws?