Leuk om te melden is dat Jurgen de afgelopen 25 geen enkele dag ziek is geweest, hij heeft alleen een paar dagen thuis gewerkt in verband met Corona.

25 jaar geleden werkte er ongeveer 15 medewerkers bij Gubbels en was het een kleinschalig bedrijf. In de tijd at Jurgen ’s avonds regelmatig met de familie Gubbels mee als het werk af moest en het etenstijd was. Mede door Jurgen is het nu uitgegroeid tot een professionele organisatie, waarin de betrokkenheid, korte lijnen en fijne samenwerking met collega’s is gebleven.
 
Jurgen: “Ik herinner me eigenlijk nog heel veel mooie projecten die we hebben mogen maken. Geen enkel project is hetzelfde en heeft zijn eigen bijzonderheden of uitdagingen die we samen hebben opgelost. Dat is het mooie van Gubbels: samenwerken om elkaar te versterken! Ook de feestjes bij Gubbels zijn altijd gezellig en goed geregeld. Ik heb het na 25 jaar nog steeds naar mijn zin met genoeg uitdaging. Gubbels is een mooi bedrijf om voor te werken!”

Contact opnemen

Jubileum Jurgen Santegoeds - 25 jaar in dienst

We moeten terug naar 1 maart 1998 voor de eerste werkdag van Jurgen.

Jurgen is als 26-jarige jongeman bij Gubbels komen werken in de rol van medewerker calculatie sloop & grondwerk. Hij werd al vrij snel daarna betrokken en mede verantwoordelijk voor de opzet en inrichting van Grond- en Reststoffenbank Zuid-Nederland (GRZN) en TOP de Hoef in Helvoirt. Van vergunning aanvragen tot het behalen van de eerste certificaten, het reilen en zeilen binnen een grondbank paste Jurgen goed!

Daarnaast heeft Jurgen jarenlang de taken van kwaliteitsmedewerker, projectleider bodemsaneringen, het aansturen van de grondbank met puinbreker op zich genomen.
5 jaar geleden voegde Gubbels grondbanklocatie TOP de Kragge aan haar bedrijf toe, waar Jurgen ook supervisie over kreeg. In 2019 werd Jurgen zijn jarenlange inzet beloond met de functie (commercieel) Directeur bouwstoffen van GRZN.

Afbeeldingen van dit project

Op de hoogte blijven van de laatste
projecten en nieuws?