Gubbels breidt uit met een circulaire bouwhub

Sinds de start met sloopactiviteiten in 1980, demonteren en winnen wij zo veel als mogelijk tweedehands bouwmaterialen. Deze materialen worden ingezet voor eigen hergebruik of voor doorverkoop aan klanten en opdrachtgevers. Vele houten balken, planken, meubels, kozijnen maar ook stalen balken en radiatoren etc. zijn gewonnen en terug de keten in gebracht.Sinds enkele jaren noemt men deze activiteit 'circulair' slopen. Omdat we als organisatie al jaren zeer bewust zijn van het feit dat het economisch systeem moet veranderen van een lineaire naar een circulaire economie, hebben we hiervoor extra ruimte nodig.

Nieuwkuijkseweg 13, Helvoirt

Deze ruimte is gevonden en gelegen aan de Nieuwkuijkseweg 13 in Helvoirt. De locatie gaat dienen voor opslag en bewerking van de tweedehands, oftewel circulaire (bouw)materialen.

Op het terrein van 11.000m2 staat een loods van 5.000m2 en een showroom van 300m2. Daarnaast beschikken we over extra kantoorruimte van 250m2. De buitenruimte is naast opslag van bouwmaterialen tevens geschikt voor opslag van bouwhekken, keten, restpartijen straatwerk en/of ander materieel.
In de loods worden tweedehands materialen schoongemaakt en eventueel bewerkt zodat ze geschikt zijn om opnieuw in de markt te brengen.


Uitbreiding aanbod circulaire bouwmaterialen

Met deze locatie kunnen we gebouwen nog meer terug brengen naar de oorspronkelijke basis van verschillende materialen en het aanbod van circulaire bouwmaterialen uitbreiden. 

Voor onze actuele advertenties; kijk op Bouwmaterialen Gubbels

of neem contact op met onze medewerker circulair 06-21310703

Afbeeldingen van dit project

Op de hoogte blijven van de laatste
projecten en nieuws?