Wat maakt het dat Arno al die tijd bij Gubbels zit?

Arno: “Ik was er vanaf het begin bij dat Gubbels als bedrijf is gaan groeien. Ik werk met fijne collega’s en afwisselende en uitdagende projecten. Een heel bijzonder project bijvoorbeeld was het slopen van de Bobsleebaan bij de Efteling. Dat was een hele gave en uitdagende ervaring! 
Ook krijgen we geregeld nieuw, en modern materieel en vergeet de leuke feestjes van Gubbels niet! Als het aan mij ligt, blijf ik hier tot mijn pensioen!”Arno is in al die jaren als machinist en als persoon mee gegroeid met het bedrijf. Hier kun je als werkgever alleen maar trots op zijn! Contact opnemen

Mijlpaal voor Arno van Aar – 25 jaar in dienst Waar vind je ze nog?

Van die fijne hardwerkende collega’s die maar liefst 25 (!!!) jaar bij dezelfde werkgever werken?Wij hebben er vandaag zo eentje; en dat is Arno!Arno is via een BBL-traject op zijn 19e als stagiair begonnen bij Gubbels.

Na 2 jaar stage voor de functie van loader machinist is hij in vaste dienst gekomen. Die loader verruilde hij al snel voor een nieuwe 20-tons mobiele sloop-kraan.
Na een tijdje was Arno toe aan een nieuwe uitdaging. In overleg heeft hij de overstap gemaakt naar een 25-tons rupskraan en met deze machine vele projecten vakkundig afgerond. 4 jaar geleden heeft Arno zijn kans gegrepen om de 50-tons Liehberr 946 van zijn gepensioneerde leermeester Jan over te nemen. Afgelopen januari heeft hij een gloed nieuwe 50-tons rups kraan gekregen, waarmee hij vandaag de dag uiteenlopende grote sloopwerkzaamheden uitvoert.

Afbeeldingen van dit project

Op de hoogte blijven van de laatste
projecten en nieuws?