Wat ons drijft

Wat ons drijft Al drie generaties lang zetten wij ons met veel energie en vakmanschap in om het beste uit onszelf te halen. Om voor klanten die waardevolle partner te zijn. Om onze familienaam eer aan te doen. Om iets na te laten wat ‘doorgeefbaar’ is voor volgende generaties in en buiten ons bedrijf. Wat ons daarbij drijft, lees je hier…


Purpose | ons hoogste doel Een gezonde aarde is van onschatbare waarde voor alles wat leeft. Toch gaan wij er lang niet overal ter wereld even respectvol mee om. Bij Gubbels zijn we ons daar erg bewust van. Wij beseffen: als we met z’n allen zo doorgaan, is het niet vanzelfsprekend dat de aarde leefbaar blijft. En als er íets is, dat wij als familiebedrijf belangrijk vinden, is het ’t doorgeven van een leefbare aarde. Hierin ligt het hogere doel van Gubbels, onze ‘purpose’:

Wij helpen de aarde haar waarde te bewaren voor volgende generaties.


Visie | waar we ons op richten Noord-Brabant, Nederland, de aarde. Zoveel moois om te koesteren! Bij Gubbels drukken we dat uit in Generatiewaarde. Oftewel, waarde die we voor volgende generaties willen behouden zoals de waarde van Gezondheid, Geluk, Gubbels als familiebedrijf…  Én de waarde die we met ons werk willen doorgeven: de waarde van Grondstoffen en van Grondwerk voor de infrastructuur van morgen. Maar… dan moet het wel aan onze Gubbels-kernwaarden* voldoen.
Daarin ligt onze drijfveer. Het te bereiken doel waar we in alles naartoe werken, onze Visie:

Het is pas goed als het Generatiewaarde met de G van Gubbels heeft.


Missie | wat we doen om onze doelen waar te maken Generatiewaarde is dus het sleutelwoord. Want wat Generatiewaarde heeft, is ‘volhoudbaar’ voor de aarde en ‘doorgeefbaar’ aan onze kinderen. Dit vraagt om balans. Om verantwoord geven en verstandig nemen. Over bewust beschermen en respectvol herstellen. Maar dan wel Grondig: met de G van Gubbels.
Daarin ligt dé kans om ons gedroomde richtpunt te bereiken, onze Missie:

Wij geven Generatiewaarde door met de G van Gubbels:

Generatiewaarde van Grondstoffen die verloren dreigen te gaan, herwinnen wij verstandig.
Generatiewaarde van Grondwerk voor de infrastructuur van morgen, creëren wij verantwoord.
Generatiewaarde die we daarbij aantasten, herstellen of compenseren we bewust.


* Kernwaarden | ons DNA Heb je te maken met Gubbels dan herken je onze 4 G’s ->

  • 1. Gedegen Wij zijn een echt Brabants familiebedrijf, competent en professioneel, met veel kennis en onze zaken op orde.
  • 2. Gedreven Wij zijn zelfverzekerd en proactief, en zetten altijd een stap extra voor onze klant.
  • 3. Gezien We hebben een mooie uitstraling, zijn zichtbaar in de kopgroep, medewerkers voelen zich gezien en gehoord en ‘onderdeel van de familie’.
  • 4. Generatiewaardig We handelen zó, dat we de wereld leefbaar kunnen doorgeven aan volgende generaties.
Op de hoogte blijven van de laatste
projecten en nieuws?