Gubbels is opgericht in 1958 door Ties en Nelly Gubbels. Het bedrijf was toen, ruim 50 jaar geleden, een agrarisch loonbedrijf. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een stabiel grondverzet-, aannemers-, transport- en handelsbedrijf met meer dan 90 vaste medewerkers door heel Nederland. Gubbels is als familiebedrijf altijd loyaal naar elkaar en de opdrachtgevers.

Door de jaren heen is er veel ervaring opgedaan in deze branche, waardoor Gubbels het ideale grondverzetbedrijf voor u. Er wordt altijd snel gereageerd en goed voorbereid op onverwachte situaties. Mocht er bijvoorbeeld tijdens het grond verzetten iets beschadigd raken aan een gebouw of pand, dan wordt hier meteen op ingespeeld door Gubbels expertise. 

Maar wat kunnen wij voor u betekenen als grondverzetbedrijf? Gubbels is van verschillende markten thuis. De onderstaande werkzaamheden zijn de diensten die worden verleend met betrekking tot het grond verzetten:

  • Egaliseren van een ondergrond
  • Boom-, bos- en landschapsverzorging
  • Mobiele recycling
  • Bestraten grote oppervlaktes
  • Ondergronden extreem vlak of tot 3mm precies afwerken.

Voor welke dienst u ook kiest, u kunt ervanuit gaan dat Gubbels kwalitatief werk aflevert. Voor alle diensten wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en machines. Bekijk hieronder de grondverzetmachines.


Onze grondverzet materialen

Grondverzetbedrijf: Hoe werken wij?


Het begin van elk project begint met het uitvoeren van een zeer grondig onderzoek. Dit wordt gedaan omdat in elke soort grond andere verschillende toxische stoffen zitten. Soms zitten er zelfs meerdere toxische stoffen in een stuk grond. Elk grond vraagt om deze reden om een andere manier van aanpak. Daarom wordt er goed gekeken welke methode wordt gebruikt om als grondverzetbedrijf het beste kan toepassen om de opdracht voor u zo goed mogelijk uit te voeren.     

Voor het uitvoeren van de werkzaamheden wordt er altijd zo goed mogelijk gekeken naar wat de klant wenst. Ook wordt er het juiste advies gegeven, om het project in zo goed mogelijke banen te leiden en met de juiste saneringsmethode.    

Gubbels beschikt over twee grondbanklocaties, namelijk in Bergen op Zoom en Vught. Dit maakt het uitvoeren van het werk ook een stuk gemakkelijker. Hier worden verschillende klassen vervuilde grond ingenomen, gereinigd en afgezet. Doordat we beschikken over twee grondbanklocaties, kunnen we snel schakelen als het plan wordt gewijzigd.Elk project kunt u volledig uit handen geven aan Gubbels. Onderstaand ziet u een aantal werkzaamheden die worden uitgevoerd tijdens het proces.

  • Het uitvoeren van een verkennend en grondig bodemonderzoek.
  • Het opstellen van een saneringsplan met kostenraming.
  • Voorbereiden sanering (opstellen saneringsplannen, BUS melding, PvA).
  • Het uitvoeren en begeleiden van de sanering.
  • Het uitvoeren van nazorg en een evaluatieplan opstellen.


Heeft u vragen over Gubbels als grondverzetbedrijf of wilt u meteen met een project starten, neem gerust contact op door de onderstaande knop te klikken of bel direct naar 0411-641980.
Op de hoogte blijven van de laatste
projecten en nieuws?