Wij bieden je:
 • De mogelijkheid om ons uitvoerend personeel op middelgrote en/of grote sloopprojecten te instrueren en begeleiden;
 • Veel vrijheid in een zelfstandige functie waarbij je de tijd tussen de locaties kan verdelen;
 • Goed salaris en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen door volgen van passende opleidingen of trainingen;
 • Gedreven collega’s in een hecht Brabants Familiebedrijf.

Je ziet erop toe dat deze projecten worden uitgevoerd volgens de gestelde eisen uit het bestek en binnen de gestelde begroting en de gemaakte planning. Ook de logistiek, kwaliteit en de inzet van het personeel hou je daarbij goed in de gaten. Als uitvoerder geef je leiding dus wij vinden het vooral belangrijk dat je goed met mensen om kan gaan en goed kan communiceren. 

Wij zijn zeer actief op het gebied van circulair slopen. Samen met de projectleider en collega circulariteit probeer je zoveel mogelijk materialen een tweede leven te geven.
We houden rekening met het veilig en milieubewust scheiden en bewerken van materialen en grondstoffen en proberen zoveel mogelijk vrijkomende materialen te oogsten voor hergebruik.
Wat vragen we van jou?

 • Je bent ondernemend, realistisch en resultaat gericht;
 • Je ziet kansen om vrijkomende materialen terug in de markt te brengen;
 • Je weet je collega's te bewegen;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B eventueel aangevuld met een aanhanger-rijbewijs (B-E).  
 • Dat je ervaring hebt met projecten in de sloop, asbestverwijdering en eventueel milieu;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Het is prettig wanneer je in het bezit bent van VCA VOL of bereid bent deze te halen. Omdat we in de sloop veel te maken krijgen met asbestverwijdering is een DTA of DAV certificaat heel welkom. 


Wat krijg je terug voor je kennis en inzet?

Ook niet onbelangrijk, we bieden je een goed salaris (conform cao BOUW-INFRA/UTA) met prettige aanvullende voorwaarden en leuke collega’s. Iedereen is makkelijk benaderbaar en bereid elkaar te helpen. 

Onze collega’s zijn voor ons heel waardevol, daarom hebben wij veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden (waaronder bijvoorbeeld DTA/springmeester en vijzelwerken). We hebben een personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert en na de Corona-tijd is er altijd een gezellige vrijdag-middag-borrel. 

Een goede werksfeer staat bij ons familiebedrijf voorop!
Wie zijn wij?

Gubbels is een familiebedrijf en is opgericht in 1958. Wij bestaan meer dan 60 jaar, maar hebben een jong team dat hard wil werken aan de toekomst. Het bedrijf is een allround organisatie voor infratechnische-  en sloopwerken, asbestsaneringen, bodemsaneringen, recycling, grondbank en immobiliseren.  

Ben je geïnteresseerd geraakt?

Stuur dan vandaag nog je motivatiebrief en CV naar: personeelszaken@gubbels.nl. Wie weet werk jij dan binnen no time aan de meest uiteenlopende sloop-projecten. Voor meer informatie omtrent deze vacature kun je contact opnemen met Daphne Bakker op telefoonnummer 0411-641980.
Solliciteer vandaag nog
Uw CV (Toegestane bestandsextensies .doc of .pdf en maximaal 5MB)

Op de hoogte blijven van de laatste
projecten en nieuws?