Uitvoerder (GWW)

Wij bieden je:

De mogelijkheid om ons uitvoerend personeel op middelgrote en/of grote GWW(infra)-projecten te instrueren en begeleiden. Je ziet erop toe dat deze projecten worden uitgevoerd volgens de gestelde eisen uit het bestek en binnen de gestelde begroting en de gemaakte planning. Ook de logistiek, kwaliteit en de inzet van het personeel houd je daarbij goed in de gaten. Als uitvoerder geef je leiding, daarom vinden wij het vooral belangrijk dat je goed met mensen om kan gaan en binnen het team van onze gedreven collega’s past. Naast onze eigen mensen onderhoud je natuurlijk ook contacten met derden, opdrachtgevers en (onder) aannemers. Je neemt deel aan bouwvergaderingen en kan je daarin duidelijk uitdrukken.

Ook vinden wij het belangrijk dat je rekening houdt met veilig en milieubewust werken. Je bent als uitvoerder nooit uitgeleerd en staat daarom open voor het werken met nieuwe technieken, materialen en processen.

Wat vragen we van jou?

  • Dat je ondernemend bent en resultaat gericht.
  • Als uitvoerder kan je duidelijk taken overdragen en weet je de medewerkers te bewegen en enthousiasmeren.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B eventueel aangevuld met een aanhanger-rijbewijs (B-E).
  • In principe begeleid je vooral infra-projecten maar ervaring met projecten in de sloop, asbestverwijdering, infra en eventueel milieu stellen wij ook zeer op prijs, of de bereidbaarheid om op deze gebieden kennis op te doen.
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Het is prettig wanneer je in het bezit bent van VCA VOL of bereid bent deze te halen.
Wat krijg je terug voor je kennis en inzet?
Ook niet onbelangrijk, we bieden je een goed salaris (conform cao BOUW-INFRA/UTA) met prettige aanvullende voorwaarden en leuke collega’s.

  • Iedereen is makkelijk benaderbaar en bereid elkaar te helpen.
  • Bij Gubbels werken mensen met passie en plezier in hun vakgebieden.
  • Onze collega’s zijn voor ons heel waardevol, daarom hebben wij veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidings-en doorgroeimogelijkheden.
  • We hebben een personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert en na de Corona-tijd is er altijd een gezellige vrijdag-middag-borrel.
  • Een goede werksfeer staat bij ons familiebedrijf voorop!
Wie zijn wij?

Gubbels is een familiebedrijf en is opgericht in 1958. Wij bestaan meer dan 60 jaar, maar hebben een jong team dat wil werken aan de toekomst. Het bedrijf is een allround organisatie voor infra, technische-  en sloopwerken, asbestsaneringen, bodemsaneringen, recycling, grondbank en immobiliseren.

Heb je interesse?

Stuur dan vandaag nog je motivatie en CV naar: personeelszaken@gubbels.nl solliciteer direct via het onderstaande formulier.
Solliciteer vandaag nog
Uw CV (Toegestane bestandsextensies .doc of .pdf en maximaal 5MB)