Als leerling of stagiair(e) binnen de Gubbels Bedrijven krijg je volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en kennis te maken met onze verschillende disciplines.

Gubbels is een erkend leerbedrijf en heeft diverse leermeesters welke toekomstige werknemers wegwijs kunnen maken in de branche. Wij bieden plaats voor meeloop stages, afstudeerders, maar ook voor leerlingen van bijvoorbeeld BOL of BBL opleidingen. Alles gaat uiteraard in goed overleg en wordt er gekeken naar de beschikbare mogelijkheden.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan vandaag nog je motivatiebrief en CV naar: personeelszaken@gubbels.nl. Voor meer informatie omtrent deze vacature kun je contact opnemen met Daphne Bakker op telefoonnummer 0411-641980.

Gubbels Infra & Milieu B.V.
t.a.v. Personeelszaken
Nieuwkuikseweg 2
5268 LE Helvoirt
Wie zijn wij?
Gubbels is een familiebedrijf en is opgericht in 1958. Wij bestaan meer dan 60 jaar, maar hebben een jong team dat wil werken aan de toekomst. Het bedrijf is een allround organisatie voor infratechnische- en sloopwerken, asbestsaneringen, bodemsaneringen, recycling, grondbank en immobiliseren.

Heb je interesse?
Stuur dan vandaag nog je motivatie en CV naar: personeelszaken@gubbels.nl of solliciteer direct via het onderstaande formulier.
Solliciteer vandaag nog
Uw CV (Toegestane bestandsextensies .doc of .pdf en maximaal 5MB)
Op de hoogte blijven van de laatste
projecten en nieuws?