Wij bieden je:

De mogelijkheid om als projectcoördinator verantwoordelijk te zijn voor de afzet en inname van grond- en bouwstoffen. Je verzamelt informatie uit (grond) onderzoeksrapporten en houdt je bezig met prijsvorming aan de hand van vraagspecificaties en wensen vanuit de diverse opdrachtgevers. Je vormt je eigen netwerk en gaat met deze verschillende externe partijen regelmatig in gesprek.

Daarnaast vragen we je ook om het afzetgebied te vergroten door op zoek te gaan naar nieuw klanten, met name in de regio West-Brabant/Zeeland.  Met interessante opdrachtgevers en uiteenlopende projecten bieden we je genoeg uitdaging. We zijn een informeel bedrijf met korte lijnen en trekken graag gezamenlijk de handen uit de mouwen. Collegialiteit vinden we dan ook heel belangrijk!
Wat vragen we van jou?  

Dat je enthousiast bent, leergierig en nauwkeurig. Je bent in het bezit van een MBO+/HBO diploma in de richting van bijvoorbeeld milieukunde of civiele techniek. Je maakt zelfstandig klantafspraken en bezoekt eigen projectlocaties of die van derden.Ieder project begint met toetsen aan milieunormeringen en wet- en regelgeving en het maken van de juiste match voor verwerking van vrijkomende grond(stoffen). Bekend zijn met bodemsanerings-projecten, besluit bodemkwaliteit, beoordelingsrichtlijnen en recycling is voor ons belangrijk. 

We zoeken het liefste iemand met ervaring  (> 3 jaar) als adviseur in de recycling, milieu, grond-, weg- en waterbouw sector. Maar ben je net afgestudeerd en enthousiast, dan gaan we ook graag het gesprek met je aan.Verder ben je gemotiveerd en heb je kennis van het Office-pakket. We werken binnen onze organisatie met Bouwinfosys (ERP). Heb je hier ervaring mee dan is dat helemaal meegenomen maar anders leren we het je graag. Verder beheers je de  Nederlandse taal in woord en geschrift.
Wat krijg je terug voor je kennis en inzet?

Ook niet onbelangrijk, we bieden je een goed salaris met prettige aanvullende voorwaarden en lekkere koffie met leuke, gezellig collega’s. Onze collega’s zijn voor ons heel waardevol, daarom hebben wij veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden. Je krijgt veel ruimte en vrijheid om je eigen initiatieven vorm te geven en ben je geïnteresseerd om een vak gerelateerde opleidingen te volgen, dan stimuleren we dit alleen maar.We hebben een personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert. Bij GRzN hebben we een fijne en open bedrijfscultuur. Een goede werksfeer staat bij ons familiebedrijf voorop!
Wie zijn wij?

Grond- en Reststoffenbank Zuid-Nederland B.V. is al meer dan 15 jaar actief op het gebied van het (tijdelijk) opslaan, bewerken en herbestemmen van grond- en reststoffen. GRzN is onderdeel van Gubbels Bedrijven. Gubbels is een familiebedrijf en is opgericht in 1958.

Wij bestaan meer dan 60 jaar, maar hebben een jong team dat hard wil werken aan de toekomst. Het bedrijf is een allround organisatie voor infratechnische-  en sloopwerken, asbestsaneringen, bodemsaneringen, recycling, grondbank en immobiliseren.

Ben je geïnteresseerd geraakt?

Stuur dan vandaag nog je motivatiebrief en CV naar: personeelszaken@gubbels.nl. Wie weet werk jij dan binnen no time aan de meest uiteenlopende infra-projecten.
Solliciteer vandaag nog
Uw CV (Toegestane bestandsextensies .doc of .pdf en maximaal 5MB)