Wij bieden je:

De mogelijkheid om als voorman veel verschillende sloop en/of demontage werkzaamheden te verrichten op verschillende projecten. Denk daarbij aan het demonteren en/of slopen van diverse panden, zoals scholen, kantoren en woningen. Daarbij proberen wij altijd zoveel als mogelijk materialen te demonteren voor een tweede leven.Je maakt hierbij gebruik van handgereedschap en/of kleine machines zoals een bobcat of minigraver.Je stript gebouwen voordat de machinale sloop van start gaat en/of assisteert de kraan tijdens de machinale sloop. Als voorman ben je het eerste aanspreekpunt van een uitvoerder. We vinden het belangrijk omrekening te houden met het veilig en milieubewust scheiden en bewerken van materialen en grondstoffen. Dit verwachten we dan ook van jou en je onze collega’s.
Wat vragen we van jou?

Dat je van aanpakken houdt en resultaatgericht bent. Als voorman ben je duidelijk en heb je een flexibele en collegiale instelling. Je bent in het bezit van een rijbewijs B eventueel aangevuld met een aanhanger-rijbewijs (B-E).  Je beheerst de  Nederlandse taal in woord en geschrift. VCA basis is verplicht, dit kan in overleg gehaald worden.  
Wat krijg je terug voor je kennis en inzet?

Ook niet onbelangrijk, we bieden je een goed salaris met prettige aanvullende voorwaarden en leuke collega’s. Onze collega’s zijn voor ons heel waardevol, daarom hebben wij veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden. We hebben een personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert en er is altijd een gezellige vrijdag-middag-borrel. Een goede werksfeer staat bij ons familiebedrijf voorop! 
Wie zijn wij?

Gubbels is een familiebedrijf en is opgericht in 1958. Wij bestaan meer dan 60 jaar, maar hebben een jong team dat wil werken aan de toekomst. Het bedrijf is een allround organisatie voor infra, technische-  en sloopwerken, asbestsaneringen, bodemsaneringen, recycling, grondbank en immobiliseren.  

Heb je interesse?

Stuur dan vandaag nog je motivatie en CV naar: personeelszaken@gubbels.nl 
Solliciteer vandaag nog
Uw CV (Toegestane bestandsextensies .doc of .pdf en maximaal 5MB)