In het kort:

Als heftruck chauffeur / medewerker betoncentrale produceer je samen met de Operator en zijn team beton stapelblokken en andere betonproducten. Jij bent verantwoordelijk voor het met een heftruck verplaatsen van de blokken die gereed zijn. Circa 50% van je tijd vul je met het besturen van de heftruck. De overige tijd help je mee met het storten en ontkisten van de blokken en het voorbereiden en schoonmaken van de centrale. 


Wij bieden we je?


Een leuke functie binnen een gedreven team. Samen met je hechte collega’s start je de dag op met een lekkere bak koffie en probeer je daarna iedere dag opnieuw de gewenste productie te leveren. Je bent werkzaam om een mooie grondbank locatie met veel bedrijvigheid! Uiteraard bieden we je een goed salaris en hebben we gezellige bedrijfsfeesten en vrijdagmiddag
Wat ga je zoal doen?De operator betoncentrale geeft leiding aan het team en zorgt voor het klaarmaken van het betonmengsel. Dit wordt in de mixerauto gegoten en hierna kom jij in actie. Je zorgt ervoor dat de mallen goed gevuld worden zodat de betonblokken geproduceerd kunnen worden. Wanneer de blokken gedroogd zijn zorg jij ervoor dat de betonblokken op de juiste positie wordt geplaats. Je laadt en lost de blokken en andere materialen door middel van een heftruck.

Naast deze werkzaamheden verricht je indien nodig kleine reparaties en onderhoud aan de betoncentrale. Je zorgt dat het terrein rond de centrale dagelijks goed is gereinigd en bewaakt de algehele orde en netheid.
Wat vragen we van jou?            

Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat en hebt ervaring in het besturen hiervan. Je beheerst de Nederlandse taal en bent in het bezit van een B-rijbewijs en het Vca-certificaat. Heb je geen ervaring met betonproducten? Geen probleem we leren het  je graag.


Wat krijg je nog meer terug voor je kennis en inzet?


Onze collega’s zijn voor ons heel waardevol, daarom hebben wij veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden. Je krijgt veel ruimte en vrijheid om je eigen initiatieven vorm te geven en ben je geïnteresseerd om een vak gerelateerde opleidingen te volgen, dan stimuleren we dit alleen maar.We hebben een personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert.

Bij GRzN hebben we een fijne en open bedrijfscultuur. Een goede werksfeer staat bij ons familiebedrijf voorop!
Wie zijn wij?

Grond- en Reststoffenbank Zuid-Nederland B.V. is al meer dan 20 jaar actief op het gebied van het (tijdelijk) opslaan, bewerken en herbestemmen van grond- en reststoffen. GRzN is onderdeel van Gubbels Bedrijven.

Gubbels is een familiebedrijf en is opgericht in 1958. Wij bestaan bijna 65 jaar, maar hebben een jong team dat hard wil werken aan de toekomst. Het bedrijf is een allround organisatie voor infratechnische-  en circulaire sloopwerken, asbestsaneringen, bodemsaneringen, recycling, grondbank en heeft een tweedehands bouwmaterialen handel.
Solliciteer vandaag nog
Uw CV (Toegestane bestandsextensies .doc of .pdf en maximaal 5MB)

Op de hoogte blijven van de laatste
projecten en nieuws?