Wij bieden je:

De mogelijkheid om als lasser veel verschillende laswerkzaamheden uit te voeren aan een diversiteit aan indrukwekkende machines, machineonderdelen en uitrustingsstukken. In basis voer je reparaties uit en verricht je onderhoud aan het materieel, materieelstukken en gereedschap maar het kan ook zijn dat er een nieuwe constructie vervaardigd moet worden.

Andere bijkomende werkzaamheden zijn bijvoorbeeld; aftekenen, zagen, tappen, boren, ponsen, snijbranden, vijlen, knippen en slijpen. Je ondersteunt de monteurs in de werkplaats en werkt als lasser samen met een vakkundige collega waarmee je, indien nodig, samen de werkzaamheden uitvoert.

Hieronder een kijkje bij onze collega's:

Wat vragen we van jou?

  • Dat je enthousiast bent, creatief en graag nauwkeurig werkt;
  • Je hebt veel kennis van de verschillende lastechnieken (MIG/MAG en TIG) en bent in het bezit van een diploma in de richting van metaal of werktuigbouwkunde;
  • Je beheerst de  Nederlandse taal in woord en geschrift. Het is prettig wanneer je in het bezit bent van VCA Basis of bereid bent deze te halen;
  • Verder zoeken we iemand met ervaring  (> 1 jaar) als lasser van grondverzetmachines en vrachtwagens (en bijbehorende onderdelen).
Wat krijg je terug voor je kennis en inzet?
Ook niet onbelangrijk, we bieden je een goed salaris met prettige aanvullende voorwaarden en lekkere koffie.

  • Je salaris ligt, afhankelijk van je kennis en ervaring, ergens tussen de € 1800,- en € 2800,- bruto (CAO Beroepsgoederenvervoer);
  • We hebben een volledig uitgeruste laswerkplaats en goed onderhouden gereedschap;
  • Onze collega’s zijn voor ons heel waardevol, daarom hebben wij veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden;
  • We hebben een personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert en er is altijd een gezellige vrijdag-middag-borrel.
  • Bij Gubbels hebben we een fijne en open bedrijfscultuur. Een goede werksfeer staat bij ons familiebedrijf voorop!
Wie zijn wij?
Gubbels is een familiebedrijf en is opgericht in 1958. Wij bestaan meer dan 60 jaar, maar hebben een jong team dat wil werken aan de toekomst. Het bedrijf is een allround organisatie voor infra, technische-  en sloopwerken, asbestsaneringen, bodemsaneringen, recycling, grondbank en immobiliseren.

Heb je interesse?
Stuur dan vandaag nog je motivatie en CV naar: personeelszaken@gubbels.nl solliciteer direct via het onderstaande formulier.
Solliciteer vandaag nog
Uw CV (Toegestane bestandsextensies .doc of .pdf en maximaal 5MB)
Op de hoogte blijven van de laatste
projecten en nieuws?