Als KAM-coördinator ben je:

Verantwoordelijk voor de kwaliteit, arbeidsomstandigheden en de zorg voor het milieu bij onze uiteenlopende projecten en locaties. Je zorgt ervoor dat alle collega's iedere dag veilig kunnen werken. 
Van infratechniek, sloopwerken, boor- en zaagtechniek tot asbestsaneringen, bodemsaneringen, recycling, grondbank, immobiliseren en we hebben een eigen betoncentrale. Onze KAM-coördinator werkt samen met alle lagen binnen ons bedrijf én met externe partijen.
Als KAM-coördinator ben jij een spil in het web binnen de Gubbels bedrijven
Wij bieden je:

 • Een mooie werkplek op kantoor met een laptop en telefoon ter beschikking;
 • Daarnaast ben je ook ook regelmatig op (project-) locaties te vinden;
 • Onze collega’s zijn voor ons heel waardevol, daarom hebben wij veel aandacht voor veiligheid, persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden. Ben je geïnteresseerd om een vak gerelateerde opleiding te volgen, dan stimuleren we dit alleen maar;
 • Veel ruimte om je eigen initiatieven vorm te geven;
 • 25 verlofdagen en 5 ATV dagen, waarbij tenminste een aaneengesloten bouwvakvakantie van drie weken en twee weken met kerst;
 • Een personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert en gezellige vrijdagmiddagborrels.
En wat nog meer:

Je zorgt er onder andere voor dat Gubbels voldoet aan alle eisen met betrekking tot Arbo, kwaliteits- en milieuwetgeving. Je bent verantwoordelijk voor de toetsing van de naleving van het kwaliteitssysteem en certificaten.
Je schrijft V&G plannen voor onder andere bodemsaneringen en ongevallen rapporten. En tot slot: het allermooiste aan de functie van KAM-coördinator is dat je direct het effect en resultaat ziet van jouw oplossingen en advies.

Wat vragen we van jou?      
 • Je bent op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van veiligheid, gezondheid en welzijn;
 • Je kan je collega’s motiveren om veilig te werken en bezoekt locaties om toe te zien op een juiste bedrijfsvoering;
 • Je houdt onze certificaten up-to-date en zorgt voor een goed verloop van de audits;
 • Je hebt een MBO diploma of denkniveau en minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu;
 • Je bent bekend met het opzetten en onderhouden van het managementsysteem op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu (zoals ISO 9001, VCA**; SVMS-007, BRL700, Procescertificaat Asbestverwijdering);
 • Dat je collega’s weet te enthousiasmeren om ambassadeur te worden van jouw aangedragen verandering.

Wie zijn wij? 

Gubbels is een familiebedrijf en is opgericht in 1958. Wij bestaan meer dan 65 jaar, maar hebben een jong team dat hard wil werken aan de toekomst.  Wij zijn een allround organisatie en voeren werkzaamheden uit op het gebied van infratechniek, sloopwerken, boor- en zaagtechniek, asbestsaneringen, bodemsaneringen, recycling, grondbank, immobiliseren en we hebben een eigen betoncentrale.  

Ben je geïnteresseerd geraakt?

Stuur dan vandaag nog je motivatiebrief en CV naar: personeelszaken@gubbels.nl Voor meer informatie omtrent deze vacature kun je contact opnemen met Daphne Bakker  op telefoonnummer 0411-641980.
Solliciteer vandaag nog
Uw CV (Toegestane bestandsextensies .doc of .pdf en maximaal 5MB)
Op de hoogte blijven van de laatste
projecten en nieuws?