DTA (Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering)

Wij bieden je:
De mogelijkheid om als Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering leiding te geven aan uitvoerend personeel (DAV) tijdens het veilig verwijderen van asbest in alle risico-klassen (conform procescertificaat asbestverwijdering). De werkzaamheden lopen uiteen van het saneren van kleine containments in woonhuizen, tot het opruimen van asbest besmette brandhaarden. Je houdt tijdens de asbestsanering toezicht op de naleving van wettelijke-, veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften en draagt zorg voor een correcte administratie in het logboek.
Deze asbestverwijdering vindt plaats op wisselende locaties en in verschillende gebouwen, zoals scholen, kantoren, fabrieken en woningen. Je werkt waar nodig bij kleine saneringen zelf mee maar je kan ook bij grote complexe saneringen zorgdragen voor een juiste planning en toezicht. Je zet bijvoorbeeld een te saneren gebied af, bouwt een containment op- en af en verwijdert uiteraard asbesthoudend materiaal conform risicoklasse 1, 2(a). Wij vinden het belangrijk om rekening te houden met het veilig en milieubewust scheiden en bewerken van materialen en grondstoffen. Dit verwachten we dan ook van jou en je onze collega’s.
Wat vragen we van jou?
  • Dat je zelfstandig, secuur en kwaliteitsbewust werkt.
  • Je bent stressbestendig en hebt een flexibele en collegiale instelling
  • Ook ben je in het bezit van een rijbewijs B eventueel aangevuld met een aanhanger-rijbewijs (B-E).
  • Verder ben je gemotiveerd en heb je ervaring met het hanteren van handgereedschap en kleine machines.
  • Je beschikt over een geldig DTA certificaat (tenminste nog een ½ jaar) en een geldige face fittest.
  • Je beheerst de  Nederlandse taal in woord en geschrift en het is prettig wanneer je in het bezit bent van VCA VOL of bereid bent deze te halen.

Wat krijg je terug voor je kennis en inzet?
Ook niet onbelangrijk, we bieden je een goed salaris (CAO Bouw & Infra) met prettige aanvullende voorwaarden en leuke collega’s. 

  • Onze collega’s zijn voor ons heel waardevol, daarom hebben wij veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden.
  • We hebben een personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert en na de Corona-tijd is er altijd een gezellige vrijdag-middag-borrel.
  • Een goede werksfeer staat bij ons familiebedrijf voorop!

Wie zijn wij?

Gubbels is een familiebedrijf en is opgericht in 1958. Wij bestaan meer dan 60 jaar, maar hebben een jong team dat wil werken aan de toekomst. Het bedrijf is een allround organisatie voor infra, technische-  en sloopwerken, asbestsaneringen, bodemsaneringen, recycling, grondbank en immobiliseren.

Heb je interesse?

Stuur dan vandaag nog je motivatie en CV naar: personeelszaken@gubbels.nl solliciteer direct via het onderstaande formulier.
Solliciteer vandaag nog
Uw CV (Toegestane bestandsextensies .doc of .pdf en maximaal 5MB)