In het kort: 
Als depotbeheerder heb je de dagelijkse leiding en toezicht op de werkzaamheden op de grondbank Vught (TOP de Hoef).Je instrueert en begeleid uitvoerend personeel dat betrokken is bij de werkzaamheden op deze grondbank. Daarnaast verricht je de administratieve afhandeling van de wegingen en ondersteun je de projectleider van deze locatie. 

Wij bieden je?
Veel vrijheid en afwisseling in een zelfstandige functie. Samen met de projectleider coördineer jij de in- en uitgaande grondstromen op de grondbank. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen door het volgen van passende opleidingen of trainingen.We hebben een platte organisatie en staan altijd open voor nieuwe en creatieve ideeën. Zie jij kansen waar wij ze nog niet gezien hebben, dan mag jij ons overtuigen te investeren in de vooruitgang van de grondbank.
Wat ga je zoal doen?
Je draagt zorg voor de algemene veiligheid, orde en netheid op de grondbank. Je bewaakt de afspraken met afnemers en leveranciers van de aangeleverde of afgenomen grond- en bouwstoffen. Daarnaast neem je, of laat je monsters afnemen en analyseert en beheert de verschillende depots. De werkzaamheden zijn heel divers, van administratief tot uitvoerend. Een échte ‘binnen-buiten’ functie dus. Zo woon je audits bij, stel je offertes op, maak je begeleidingsbiljetten (papier + digitaal) en zorg je voor een juiste bezetting van mensen en materieel.Je houdt logboeken bij en begeleidt en ondersteund je uitvoerende collega’s. Met interessante opdrachtgevers, vakkundige collega’s en uiteenlopende werkzaamheden bieden we je dus genoeg uitdaging.
Wat vragen we van jou? 
Je beschikt over kennis van grond- en bouwstoffen en bent altijd op zoek naar de meest efficiënte manier van werken. Je bent zelfstandig en hebt ervaring met plannen, zoals bij de aan- afvoer van grondstoffen, terreinbeheer en terreinonderhoud. Kennis van de diverse soorten grond- en bouwstoffen, bodemsanerings-projecten, besluit bodemkwaliteit, beoordelingsrichtlijnen en recycling is van toegevoegde waarde, maar geen eis.We zoeken het liefste iemand met ervaring  (> 5 jaar) in de bijvoorbeeld de recycling, milieu of grond-, weg- en waterbouw sector.
Wat krijg je nog meer terug voor je kennis en inzet?
Ook niet onbelangrijk, we bieden je een goed salaris met prettige aanvullende voorwaarden en lekkere koffie met leuke, gezellig collega’s. Onze collega’s zijn voor ons heel waardevol, daarom hebben wij veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden. Je krijgt veel ruimte en vrijheid om je eigen initiatieven vorm te geven en ben je geïnteresseerd om een vak gerelateerde opleidingen te volgen, dan stimuleren we dit alleen maar.We hebben een personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert. Bij GRzN hebben we een fijne en open bedrijfscultuur. Een goede werksfeer staat bij ons familiebedrijf voorop!

Wie zijn wij?
Grond- en Reststoffenbank Zuid-Nederland B.V. is al meer dan 20 jaar actief op het gebied van het (tijdelijk) opslaan, bewerken en herbestemmen van grond- en reststoffen. GRzN is onderdeel van Gubbels Bedrijven. Gubbels is een familiebedrijf en is opgericht in 1958. Al drie generaties lang zetten wij ons met veel energie en vakmanschap in om het beste uit onszelf te halen. We proberen iedere dag voor klanten een waardevolle partner te zijn. Om iets na te laten wat ‘doorgeefbaar’ is voor volgende generaties in en buiten ons bedrijf. Wij noemen dit het doorgeven van ‘generatiewaarde’. Maar dan wel Grondig: met de G van Gubbels.

Ben je geïnteresseerd geraakt?
Stuur dan vandaag nog je motivatiebrief en CV naar: personeelszaken@gubbels.nl. Wie weet werk jij dan binnen no time in onze grondbank in Vught. Voor meer informatie omtrent deze vacature kun je contact opnemen met Daphne Bakker op telefoonnummer 0411-641980.
Solliciteer vandaag nog
Uw CV (Toegestane bestandsextensies .doc of .pdf en maximaal 5MB)
Op de hoogte blijven van de laatste
projecten en nieuws?