DAV (Deskundig Asbest Verwijderaar)

Wij bieden je:
De mogelijkheid om als Deskundig Asbest Verwijderaar uiteenlopende werkzaamheden te verrichten rondom het veilig verwijderen van asbest in alle risico-klassen (conform SC-530 certificaat). Deze asbestverwijdering vindt plaats op uiteenlopende locaties, denk daarbij aan panden/objecten zoals scholen, kantoren, woningen, fabriek- en industriepanden. Je zet bijvoorbeeld een te saneren gebied af, bouwt een containment op- en af en verwijdert uiteraard asbesthoudend materiaal conform risicoklasse 1, 2(a).

Daarbij werk je vanzelfsprekend onder toezicht van onze vakkundige DTA. Wij vinden het belangrijk om rekening te houden met het veilig- en milieubewust scheiden en bewerken van materialen en grond/bouwstoffen. Dit verwachten we dan ook van jou en je onze collega’s.

Wat vragen we van jou?

  • Dat je vlot, secuur en kwaliteitsbewust werkt. Je bent stressbestendig, klantvriendelijk en hebt een flexibele en collegiale instelling;
  • Ook ben je in het bezit van een rijbewijs B eventueel aangevuld met een aanhanger-rijbewijs (B-E);
  • Verder ben je gemotiveerd en heb je ervaring met het hanteren van handgereedschap en kleine machines;
  • Je beschikt over een geldig DAV2-certificaat en een geldige fittest;
  • Je beheerst de  Nederlandse taal in woord en geschrift. Het is prettig wanneer je in het bezit bent van VCA Basis of bereid bent deze te halen.
Wat krijg je terug voor je kennis en inzet?
Ook niet onbelangrijk, we bieden je een goed salaris (CAO Bouw & Infra) met prettige aanvullende voorwaarden en leuke collega’s.
  • Onze collega’s zijn voor ons heel waardevol, daarom hebben wij veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden.
  • We hebben een personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert en er is altijd een gezellige vrijdag-middag-borrel.
  • Een goede werksfeer staat bij ons familiebedrijf voorop!
Wie zijn wij?

Gubbels is een familiebedrijf en is opgericht in 1958. Wij bestaan meer dan 60 jaar, maar hebben een jong team dat wil werken aan de toekomst. Het bedrijf is een allround organisatie voor infra, technische-  en sloopwerken, asbestsaneringen, bodemsaneringen, recycling, grondbank en immobiliseren.

Heb je interesse?

Stuur dan vandaag nog je motivatie en CV naar: personeelszaken@gubbels.nl solliciteer direct via het onderstaande formulier.
Solliciteer vandaag nog
Uw CV (Toegestane bestandsextensies .doc of .pdf en maximaal 5MB)
Op de hoogte blijven van de laatste
projecten en nieuws?