Wij bieden je:

De mogelijkheid om als allround-chauffeur veel verschillende werkzaamheden te verrichten op een jonge Volvo FMX containerauto.Denk daarbij aan het op-, afzetten en vervoeren van verschillende containers van 10 tot 40 m3. Het vervoeren van diverse grondstoffen en puin, voornamelijkten behoeve van onze eigen projecten of opdrachtgevers. Naast het transporteren van diverse afval- en grondstoffen komt het ook regelmatig voor dat je verschillende machines en materialen met een maximum van 30 ton verzet met een dieplader/aanhanger.  Wij vinden het belangrijk om materialen en grondstoffen veilig en milieubewust te scheiden en/of te bewerken.We verwachten we dan ook van jou en je onze collega’s dat je hier op toeziet.

                 
Wat vragen we van jou?

Je bent zelfstandig, deskundig en kwaliteit- en klantgericht. Je bent in het bezit van een B,C & CE-rijbewijs met Code 95, eventueel aangevuld met een hijsbewijs. Ook is het werken met een digitale tachograaf jou niet vreemd. Voor jou maakt een uurtje langer werken hier en daar niet uit. Verder ben je gemotiveerd en heb je technische kennis van en interesse in (grondverzet) machines en materieel.Je bent in staat om (klein) onderhoud, storingen en (kleine) reparaties aan de vrachtwagen uit te voeren en de werkplaats hierin te ondersteunen. Je beheerst de  Nederlandse taal in woord en geschrift. Het is prettig wanneer je in het bezit bent van VCA Basis of bereid bent deze te halen.
Wat krijg je terug voor je kennis en inzet? 

Ook niet onbelangrijk, we bieden je een goed salaris (CAO Beroepsgoederenvervoer) met prettige aanvullende voorwaarden en lekkere koffie.   Onze collega’s zijn voor ons heel waardevol, daarom hebben wij veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden. We hebben een personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert en er is altijd een gezellige vrijdag-middag-borrel. Een goede werksfeer staat bij ons familiebedrijf voorop!
Wie zijn wij?

Gubbels is een familiebedrijf en is opgericht in 1958. Wij bestaan meer dan 60 jaar, maar hebben een jong team dat hard wil werken aan de toekomst. Het bedrijf is een allround organisatie voor infra technische-  en sloopwerken, asbestsaneringen, bodemsaneringen, recycling, grondbank en immobiliseren.  

Ben je geïnteresseerd geraakt?

Stuur dan vandaag nog je motivatiebrief en CV naar: personeelszaken@gubbels.nlWie weet werk jij dan binnen no time aan de meest indrukwekkende machines. Voor meer informatie omtrent deze vacature kun je contact opnemen met Daphne Bakker  op telefoonnummer 0411-641980. Gubbels Bedrijven/GRZNt.a.v. PersoneelszakenNieuwkuikseweg 25268 LE Helvoirt
Solliciteer vandaag nog
Uw CV (Toegestane bestandsextensies .doc of .pdf en maximaal 5MB)
Op de hoogte blijven van de laatste
projecten en nieuws?