Wij bieden je:

De mogelijkheid om als werkvoorbereider/calculator te werken aan veel verschillende projecten, gerelateerd aan sloopwerken en asbestsaneringen. Met interessante opdrachtgevers en uiteenlopende projecten bieden wij je een uitdagende functie. De projecten variëren van het slopen of saneren van grote fabriekspanden tot woningen en chalets.

Daarin vragen wij jou uit te rekenen hoe de objecten zo goedkoop en efficiënt mogelijk gesloopt of gesaneerd kunnen worden.  Je verzamelt de juiste informatie en houdt je bezig met prijsvorming aan de hand van vraagspecificaties en eisen uit het bestek en de tekeningen. Je zorgt voor een goede voorbereiding en registratie van de projecten en draagt deze over aan het uitvoerende projectteam.
Je werkt vooral samen met collega werkvoorbereiders en de projectleiders, maar als je vragen hebt over de uitvoering is het contact met de werkvloer zo gelegd. Ook ga je met verschillende externe partijen in gesprek of koop je materialen in en plan je de totale projecten op geld, risico, organisatie, kwaliteit, informatie en tijd.

Wat vragen we van jou?

Dat je enthousiast bent, leergierig en nauwkeurig. Je bent in het bezit van MBO niveau 4 of HBO diploma, gerelateerd aan de bouw of civiele techniek. Je bent zelfstandig en bezoekt projectlocaties om daar de juiste informatie te winnen voor de prijsvorming. Indien nodig schakel je met klanten en leveranciers om aan de hand daarvan je werkwijze te bepalen.

Daarnaast heb je ervaring met projecten in de sloop en/of asbestverwijdering. Omdat we bij onze sloopprojecten veel te maken krijgen met asbestverwijdering ben je bekend met of bereid de regels uit het procescertificaat asbestverwijdering je eigen te maken. We zoeken het liefste iemand met ervaring  (> 3 jaar) als wvb-c binnen het sloop vakgebied en asbest (bouw gerelateerd is ook mogelijk).
Maar ben je net afgestudeerd, enthousiast en leer je snel, dan gaan we ook graag het gesprek met je aan en bieden we genoeg opleidingsmogelijkheden. We werken binnen onze organisatie met Bouwinfosys (ERP). Heb je hier ervaring mee dan is dat meegenomen, maar anders leren we het je graag. Overige office-pakketten zoals Word en Excel zijn je niet vreemd. Verder beheers je de  Nederlandse taal in woord en geschrift en ben je in het bezit van een VCA diploma of bekend met de veiligheidsregels hieruit.

Wat krijg je terug voor je kennis en inzet?

Ook niet onbelangrijk, we bieden je een goed salaris (conform CAO BOUW-INFRA/UTA) met prettige aanvullende voorwaarden zoals (indien gewenst) een lease auto en lekkere koffie met leuke, gezellig collega’s. Onze collega’s zijn voor ons heel waardevol, daarom hebben wij veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden.

Je krijgt veel ruimte en vrijheid om je eigen initiatieven vorm te geven en ben je geïnteresseerd om een vak gerelateerde opleidingen te volgen, dan stimuleren we dit alleen maar.We hebben een personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert en na de Corona-tijd altijd een gezellige vrijdag-middag-borrel. Bij Gubbels hebben we een fijne en open bedrijfscultuur, een goede werksfeer staat bij ons familiebedrijf voorop!
Wie zijn wij?

Gubbels is een familiebedrijf en is opgericht in 1958. Wij bestaan meer dan 60 jaar, maar hebben een jong team dat hard wil werken aan de toekomst. Het bedrijf is een allround organisatie voor infratechnische-  en sloopwerken, asbestsaneringen, bodemsaneringen, recycling, grondbank en immobiliseren.  

Ben je geïnteresseerd geraakt?

Stuur dan vandaag nog je motivatiebrief en CV naar: personeelszaken@gubbels.nl

Wie weet werk jij dan binnen no time aan de meest uiteenlopende projecten. Voor meer informatie omtrent deze vacature kun je contact opnemen met Daphne Bakker op telefoonnummer 0411-641980.
Solliciteer vandaag nog
Uw CV (Toegestane bestandsextensies .doc of .pdf en maximaal 5MB)

Op de hoogte blijven van de laatste
projecten en nieuws?