Wij bieden je:

De mogelijkheid om als werkvoorbereider-calculator te werken aan veel verschillende projecten gerelateerd aan de infratechniek. Met interessante opdrachtgevers en uiteenlopende projecten bieden we je genoeg uitdaging. Je verzamelt de juiste informatie en houdt je bezig met prijsvorming aan de hand van vraagspecificaties en eisen uit het bestek en tekeningen.

Je zorgt voor een goede voorbereiding en registratie van de projecten en draagt deze over aan het uitvoerende projectteam. Je werkt vooral samen met een klein en gedreven team collega werkvoorbereiders en de projectleiders. Als je vragen hebt over de uitvoering is het contact met de werkvloer zo gelegd. We zijn een informeel bedrijf met korte lijnen en respecteren elkaars kennis en kunde.

Ook ga je met verschillende externe partijen in gesprek en plan je de totale projecten op geld, risico, organisatie, kwaliteit, informatie en tijd.
Wat vragen we van jou?

Dat je enthousiast bent, leergierig en nauwkeurig. Je bent in het bezit van MBO+ of HBO diploma, bij voorkeur in de weg- en waterbouwkunde en/of civiele techniek. Je bent zelfstandig en bezoekt projectlocaties om daar de juiste informatie te winnen voor de prijsvorming.

Bekend zijn met, of interesse hebben in bodemsanerings-projecten, de BRL7000 en de CROW 400 is voor ons belangrijk.  We zoeken het liefste iemand met ervaring  (> 3 jaar) als wvb-c binnen de grond-, weg- en waterbouw sector (bouw gerelateerd is ook mogelijk). Maar ben je net afgestudeerd en enthousiast, dan gaan we ook graag het gesprek met je aan. 

We werken binnen onze organisatie met Bouwinfosys (ERP). Heb je hier ervaring mee dan is dat mooi meegenomen maar anders leren we het je graag.  Verder beheers je de  Nederlandse taal in woord en geschrift, kan je overweg met Office en bezit je een VCA basis diploma.
Wat krijg je terug voor je kennis en inzet?

Ook niet onbelangrijk, we bieden je een goed salaris met prettige aanvullende voorwaarden en lekkere koffie met leuke, gezellig collega’s. Onze collega’s zijn voor ons heel waardevol, daarom hebben wij veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden.

Je krijgt veel ruimte en vrijheid om je eigen initiatieven vorm te geven en ben je geïnteresseerd om een vak gerelateerde opleidingen te volgen, dan stimuleren we dit alleen maar.We hebben een personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert en na de Corona-tijd altijd een gezellige vrijdag-middag-borrel. Bij Gubbels hebben we een fijne en open bedrijfscultuur. Een goede werksfeer staat bij ons familiebedrijf voorop!
Wie zijn wij?

Gubbels is een familiebedrijf en is opgericht in 1958. Wij bestaan meer dan 60 jaar, maar hebben een jong team dat hard wil werken aan de toekomst. Het bedrijf is een allround organisatie voor infratechnische-  en sloopwerken, asbestsaneringen, bodemsaneringen, recycling, grondbank en immobiliseren.  

Ben je geïnteresseerd geraakt?

Stuur dan vandaag nog je motivatiebrief en CV naar: personeelszaken@gubbels.nl. Wie weet werk jij dan binnen no time aan de meest uiteenlopende infra-projecten.  Voor meer informatie omtrent deze vacature kun je contact opnemen met Daphne Bakker op telefoonnummer 0411-641980.
Solliciteer vandaag nog
Uw CV (Toegestane bestandsextensies .doc of .pdf en maximaal 5MB)