Wil jij als betonboorder werken aan de meest uiteenlopende projecten?


Vanwege de groeiende aantal opdrachten zoeken wij een:

Allround betonboorder-zager

In het kort:

In 2022 hebben wij ons dienstenpakket uitgebreid met het uitvoeren van betonboor- en zaag werkzaamheden. Inmiddels is het aantal opdrachten sterk toegenomen en zoeken we versterking.

Wat zijn je werkzaamheden als betonboorder bij Gubbels?

Bij ons draait alles om het toevoegen van waarde voor klanten aan onder andere constructies, gebouwen, putten en wanden. We zijn op zoek naar een zelfstandige betonboorder die van aanpakken weet. Als jij een passie hebt voor precisie en een voorliefde voor beton, dan ben jij degene die onze klanten en collega’s een stukje vakwerk kan bieden!

Je werkzaamheden bestaan uit
• Wandzagen;
• Vloerzagen;
• Draad-/kabelzagen;
• Beton- en steenboren;
• Het maken van inlaten voor PVC indrukmoffen in betonputten.

Iedere opdracht vraagt om een andere aanpak en expertise. We zoeken dan ook een zelfstandige collega met ervaring in het beton boor- en zaagvak. Heb je toch vragen over een project, dan hebben wij een zeer ervaren collega die samen met jou een oplossing bedenkt.Je gaat met onze volledig uitgeruste bus naar de klus. Deze bus is voorzien van moderne gereedschappen om te kunnen boren en zagen. Zo start jij iedere dag goed voorbereid aan jouw werk!

Wij bieden we je?

• Een afwisselende functie binnen een hecht Brabants familiebedrijf;
• Je krijgt de ruimte om zelfstandig en naar eigen inzicht je werkzaamheden uit te voeren; 
• Je bent werkzaam op diverse locaties met veel bedrijvigheid;
• Je werkt met modern gereedschap om goed je werkzaamheden te kunnen uitoefenen;
• Uiteraard bieden we je een goed salaris en hebben we gezellige bedrijfsfeesten, personeelsfeesten en vrijdagmiddag borrels.

Wat vragen we van jou?             

Je bent een vakman (> 3 jaar ervaring) , die veilig en doorgrondig te werk gaat. Je beheerst de Nederlandse taal en bent in het bezit van een BE-rijbewijs en het VCA-certificaat. 

Wie zijn wij?

Gubbels is een familiebedrijf en is opgericht in 1958. Wij bestaan meer dan 65 jaar, maar hebben een jong team dat hard wil werken aan de toekomst. Het bedrijf is een allround organisatie voor infratechnische-  en circulaire sloopwerken, asbestsaneringen, bodemsaneringen, recycling, grondbank een tweedehands bouwmaterialen handel.

Denk jij dat je de juiste kandidaat bent? Dan zijn wij benieuwd naar jou ervaringen! Stuur vandaag nog je motivatiebrief en CV naar: personeelszaken@gubbels.nl of bel met 0411-641980.
Solliciteer vandaag nog
Uw CV (Toegestane bestandsextensies .doc of .pdf en maximaal 5MB)
Op de hoogte blijven van de laatste
projecten en nieuws?