Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende werkplek? 

Bij de sloopprojecten van Gubbels komen veel grond- en bouwstoffen vrij. Deze grond- en bouwstoffen worden hergebruikt of opnieuw op de markt gebracht. Dit wordt circulair slopen genoemd. De vrijgekomen bouwmaterialen worden (tijdelijk) opgeslagen bij onze locatie GCB (Gubbels Circulaire Bouwmaterialen) aan de Nieuwkuikseweg 13 in Helvoirt.

Hier worden de materialen schoongemaakt alvorens ze terug de particuliere of zakelijke markt in gaan. Deze ontmantelde en gedemonteerde bouwmaterialen worden zoveel mogelijk teruggebracht in de originele staat.  Deze afdeling wordt gecoördineerd door onze medewerker Circulariteit en Duurzaamheid. Deze medewerker kan goede hulp gebruiken, daarom zoeken we een allround medewerker.
Wat ga jij dan doen? 

Als allround medewerker word je ingezet voor uiteenlopende hand- en spandiensten.    
  • Denk daarbij bijvoorbeeld aan het schoon –  en opgeruimd houden van het binnen – en buitenterrein;
  • Zorgen dat alle bouwmaterialen overzichtelijk en veilig worden opgeslagen en vindbaar zijn. Veel van deze bouwmaterialen worden vervoerd met de heftruck. Heb je je heftruckcertificaat dan is dat natuurlijk heel fijn maar ben je bereid deze te halen dan is dit voor ons ook prima;
  • Uitvoeren van lichte schoonmaakwerkzaamheden. Denk hierbij aan het gereed maken van de bouwmaterialen voor verkoop, dus ontdoen van bijvoorbeeld spijkers;
  • Ook logistieke werkzaamheden zoals wegbrengen van goederen of doen van een boodschap behoren tot je taak;
  • Eventueel ontvangen en helpen van kopende partijen in geval van afwezigheid van je collega.
Wat vragen we van jou?

We vragen niet specifiek om ervaring. Het enige dat we vragen is dat je enthousiast bent, flexibel bent en graag wil leren. Ook klantvriendelijkheid vinden we belangrijk. Daarnaast beheers je de  Nederlandse taal in woord en geschrift. 

Wat krijg je terug voor je kennis en inzet?

Ook niet onbelangrijk, we bieden je een goed salaris met prettige aanvullende voorwaarden en lekkere koffie met leuke, gezellige collega’s. Onze collega’s zijn voor ons heel waardevol, daarom hebben wij veel aandacht voor eigen initiatieven en de vrijheid om samen met je collega’s deze locatie tip top in orde te houden. We hebben een personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert en een gezellige vrijdag-middag-borrel. Bij Gubbels hebben we een fijne en open bedrijfscultuur. Een goede werksfeer staat bij ons familiebedrijf voorop!
Wie zijn wij?

Gubbels is een familiebedrijf en is opgericht in 1958. Wij bestaan bijna 65 jaar en hebben een gemotiveerd team dat hard wil werken aan de toekomst. We hebben korte lijnen en open manier van communiceren. Het bedrijf is een allround organisatie voor infra technische-  en sloopwerken, asbestsaneringen, bodemsaneringen, recycling, grondbank en immobiliseren.  
Solliciteer vandaag nog
Uw CV (Toegestane bestandsextensies .doc of .pdf en maximaal 5MB)
Op de hoogte blijven van de laatste
projecten en nieuws?