RECYCLING

De stortplaats is voor Gubbels  niet de eindbestemming van een gebouw. Wij zien een gebouw als de basis van (secundaire) grond- en bouwstoffen voor nieuwe projecten. Dankzij ervaring en innovaties kunnen we meer dan 95% van de vrijgekomen grond- en bouwstoffen recyclen.

GROND- EN RESTSTOFFENBANK ZUID-NEDERLAND

Dochteronderneming GRzN is al meer dan 20 jaar actief op het gebied van het (tijdelijk) opslaan, bewerken en herbestemmen van grond- en reststoffen. Jaarlijks vinden ruim 1,2 miljoen ton grond- en (secundaire) bouwstoffen een nieuwe bestemming. GrzN kan daarbij acteren vanuit verschillende rollen:
  • Advies;
  • Projectmanagement;
  • Op- en overslag locaties;
  • Inzet van mobiele puinbreker en zeefinstallaties.
GRZN

PUINRECYCLING

Recycling vindt al plaats op de projectlocatie door materialen aan de bron te scheiden. Hierna maakt onze mobiele puinbreekinstallatie direct nieuwe grondstoffen. Directe afvoer van gebroken puin beperkt verkeersbewegingen, overlast en co²-uitstoot. Wat duurzaamheid betreft zijn de recyclinggranulaten zeer gewaardeerde secundaire grondstoffen. Deze worden toegepast als betongranulaat in betonmortel en vervangen zand en grind: de basis voor veel nieuwe betonproducten. Lees hier meer over het onderwerp puinrecycling.
HERBESTEMMEN VAN PUIN
Brabant BreCom is een dochteronderneming van Gubbels Bedrijven en al sinds 2002 vooruitstrevend in mobiele recycling. Brabant Brecom produceert funderingsmaterialen (o.a. meng- en betongranulaat 0/31,5 mm) voor de wegenbouw. Daarnaast is Brabant Brecom volledig ingericht voor de productie van diverse gradaties voor de betonindustrie.

Grond- en bouwstoffen locaties
We hebben drie locaties voor het recyclen van bouw- en sloopafval. In Helvoirt, Vught en Bergen op Zoom worden vrijgekomen materialen opgeslagen, bewerkt en/of verwerkt. Geselecteerde eindverwerkers optimaliseren het proces. Zo worden hout, metalen, kunststoffen, papier, plastics en andere materialen herbruikbaar voor nieuwe toepassingen.
Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel 0411-641980 of mail naar info@gubbels.nl


Recycling bouwstoffen
Recycling reststoffen
Recyling Gubbels
Puinrecycling
Op de hoogte blijven van de laatste
projecten en nieuws?