In het kort: 
Als depotbeheerder heb je de dagelijkse leiding en toezicht op de werkzaamheden op de grondbank TOP de Kragge te Bergen op Zoom. Je instrueert en begeleid uitvoerend personeel dat betrokken is bij de werkzaamheden op onze grondbank.  

Wij bieden we je?
Een afwisselende functie met veel vrijheid in een zelfstandige functie. Ruimte om jezelf te ontwikkelen door het volgen van passende opleidingen of trainingen, de mogelijkheid om te werken met gedreven collega’s in een hecht Brabants Familiebedrijf.
Wat ga je zoal doen?
Je draagt zorg voor de algemene veiligheid, orde en netheid op deze grondbank en bewaakt de operationele afspraken met contactpersonen van afnemers en leveranciers van grond- en bouwstoffen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van taken in het kader van de BRL9335 (grondbank) en BRL7500 (grondreiniging) zoals depotbeheer, keuringen en bijwonen van audits. Ook de uitvoering van diensten voor derden behoren bij de takenpakket. Met interessante opdrachtgevers, vakkundige collega’s en uiteenlopende werkzaamheden bieden we je dus genoeg uitdaging.
Wat vragen we van jou? 
Je beschikt over een goede handelsgeest en bent altijd op zoek naar de meest efficiënte manier van werken. Je bent zelfstandig en hebt ervaring met logistieke processen zoals de aan- afvoer van grondstoffen, terreinbeheer en terreinonderhoud. Kennis van de diverse soorten grond- en bouwstoffen, bodemsanerings-projecten, besluit bodemkwaliteit, beoordelingsrichtlijnen en recycling is voor ons belangrijk.  We zoeken het liefste iemand met ervaring  (> 5 jaar) in de recycling, milieu, grond-, weg- en waterbouw sector. Verder ben je gemotiveerd en heb je kennis van het Office-pakket. We werken binnen onze organisatie met Bouwinfosys (ERP) en Grond in Zicht. Heb je hier ervaring mee dan is dat helemaal meegenomen maar anders leren we het je graag. Verder beheers je de  Nederlandse taal in woord en geschrift.
Wat krijg je nog meer terug voor je kennis en inzet?
Ook niet onbelangrijk, we bieden je een goed salaris met prettige aanvullende voorwaarden en lekkere koffie met leuke, gezellig collega’s. Onze collega’s zijn voor ons heel waardevol, daarom hebben wij veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden. Je krijgt veel ruimte en vrijheid om je eigen initiatieven vorm te geven en ben je geïnteresseerd om vak gerelateerde opleidingen te volgen, dan stimuleren we dit alleen maar. We hebben een personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert. Bij GRzN hebben we een fijne en open bedrijfscultuur. Een goede werksfeer staat bij ons familiebedrijf voorop!

Wie zijn wij?
Grond- en Reststoffenbank Zuid-Nederland B.V. is al meer dan 15 jaar actief op het gebied van het (tijdelijk) opslaan, bewerken en herbestemmen van grond- en reststoffen. GRzN is onderdeel van Gubbels Bedrijven. Gubbels is een familiebedrijf en is opgericht in 1958. Wij bestaan meer dan 60 jaar, maar hebben een jong team dat hard wil werken aan de toekomst. Het bedrijf is een allround organisatie voor infratechnische-  en sloopwerken, asbestsaneringen, bodemsaneringen, recycling, grondbank en immobiliseren.

Ben je geïnteresseerd geraakt?
Stuur dan vandaag nog je motivatiebrief en CV naar: personeelszaken@gubbels.nl. Wie weet werk jij dan binnen no time op onze grondbank TOP de Kragge in Bergen op Zoom. Voor meer informatie omtrent deze vacature kun je contact opnemen met Daphne Bakker op telefoonnummer 0411-641980.
Solliciteer vandaag nog
Uw CV (Toegestane bestandsextensies .doc of .pdf en maximaal 5MB)
Op de hoogte blijven van de laatste
projecten en nieuws?