Stage plaatsen en/of leerlingen

Gubbels is een familiebedrijf en is opgericht in 1958. Het bedrijf is een all-round organisatie voor wegenbouw en sloopwerken, asbestsaneringen, bodemsaneringen, recycling, grondbank en immobiliseren. Gubbels heeft circa 50 vaste medewerkers. Om de groei van de organisatie te verwezenlijken en vanwege de toename van onze klantenkring en orderportefeuille zijn wij op zoek naar:

Leerlingen/Stagiaires

 

Begeleiding

Als leerling of stagiair(e) binnen de Gubbels Bedrijven krijg je volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en kennis te maken met onze verschillende disciplines. Gubbels is een erkend leerbedrijf en heeft diverse leermeesters welke toekomstige werknemers wegwijs kunnen maken in de branche.

Wij bieden plaats voor meeloop stages, afstudeerders, maar ook voor leerlingen van bijvoorbeeld BOL of BBL opleidingen. Alles gaat uiteraard in goed overleg en wordt er gekeken naar de beschikbare mogelijkheden.

 

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan vandaag nog je motivatiebrief en CV naar: personeelszaken@gubbels.nl. Voor meer informatie omtrent deze vacature kun je contact opnemen met Dhr. M. Gubbels op telefoonnummer 0411-641980.

Gubbels Infra & Milieu B.V.
t.a.v. Personeelszaken
Nieuwkuikseweg 2
5268 LE Helvoirt