Circulair slopen

Duurzaam slopen

Ervaren, deskundig personeel en modern materieel stelt ons in staat om duurzaam en veilig te slopen. Een circulaire economie is een economisch systeem dat de herbruikbaarheid van producten en materialen als uitgangspunten neemt. Daarom trachten wij zoveel mogelijk vrijkomende materialen te oogsten voor hergebruik. Wij slopen/demonteren zeer uiteenlopende gebouwen; van woonhuizen tot aan grote fabriekshallen.

 

Asbestsanering

Vooraf aan elke sloopklus wordt het asbesthoudende materiaal gesaneerd. Vanzelfsprekend zijn wij in het bezit van het certificaat Veilig en Milieukundig Slopen (SVMS-007), het certificaat asbest saneren SC 530 en het veiligheids certificaat VCA**.

Circulaire economie

De zogenaamde circulaire economie is bij ons vanzelfsprekend. De vrijkomende materialen zoveel als mogelijk op het werk scheiden en sorteren of demonteren voor direct hergebruik of als het niet anders kan recyclen.

In te slopen gebouwen zien wij geen afvalstoffen, maar juist kansen om materialen zo veel mogelijk te hergebruiken. Kozijnen, deuren, balken, radiatoren en ga zo maar verder. Ieder van deze materialen trachten wij zo zorgvuldig mogelijk te demonteren en opnieuw in de markt te brengen.

 

Voor een actuele lijst met aangeboden tweedehands bouwmaterialen zie: https://www.marktplaats.nl/u/gubbels-t/22835245/

Puin recycling

Puin wordt op het werk of op een van onze drie locaties gebroken met onze mobiele puin breek installatie.
Recyclinggranulaten zijn, uit oogpunt van duurzaamheid, zeer gewaardeerde secundaire grondstoffen die wij bij voorkeur zo hoogwaardig mogelijk hergebruiken. Een voorbeeld daarvan is het toepassen van betongranulaat in betonmortel ter vervanging van zand en grind.

Wenst u meer informatie over onze manier van slopen of recyclen, wij beantwoorden uw vragen graag via: 0411-641980 of info@gubbels.nl