Roosendaal voormalige LTS – Infra en Milieu

Projectlocatie: Roosendaal, Laan van Henegouwen
Project: Herontwikkeling voormalige ambachtsschool
Uitvoering: Gubbels Infra en Milieu B.V.
Status: Fase 1 december 2018, Fase 2 maart 2019 en fase 3 eind 2020

Na de zomervakantie zijn we in een bouwteam met BVR ontwikkeling en bouw dit project aangegaan. De Ambachtsschool, een bijzonder herontwikkelingsproject, voorheen de RK Nijverheidsschool St Joseph wordt een eigentijds woongebouw.

In meerdere fases verrijzen er ca. 100 woningen, eengezinswoningen, maisonnettes, appartementen en 2-onder 1 kapwoningen op het circa 2 hectare grote terrein.

Voor Gubbels infra en Milieu een bijzonder project waarbij we  al onze diensten kunnen inzetten. In oktober zijn we gestart met Fase 1 welke eind december gereed dient te zijn.

In deze fase verzorgen wij o.a. het terrein opruimen, rooien groenvoorzieningen en grootschalig grondverzet , aansluitend de HWA-, DWA – en detailrioleringswerkzaamheden.

De ondergrondse infra is inmiddels aangebracht en de aanleg van kabels voor de terreinverlichting zijn voltooid. Momenteel zijn we de eerste klinkers van de parking aan het aanbrengen.

In december zal onze groenpartner BTL de groenvoorzieningen aanbrengen waaronder een cocos scherm met klimplanten.

De medewerkers van speciale technieken zullen daarna zorg dragen voor montage van keerwanden, houten schuttingen, poorten, vlonders en bruggen. In een volgende nieuwsbrief meer hierover.