(Mobiele) Recycling

Grond- en reststoffen

Dochteronderneming Grond- en Reststoffenbank Zuid-Nederland B.V. is al meer dan 20 jaar actief op het gebied van het (tijdelijk) opslaan, bewerken en herbestemmen van grond- en reststoffen. Daarbij is een ruime kennis van de veranderende wetgeving en innovaties op de markt vereist. Met deze kennis en ervaring is het vinden van een passende oplossing voor uw vraagstuk gegarandeerd.

Her-bestemmen

Brabant BreCom is een dochteronderneming van Gubbels Bedrijven en al 18 jaar vooruitstrevend in de mobiele recycling. Naast de productie van funderingsmaterialen (o.a. meng- en betongranulaat 0/31,5 mm) voor de wegenbouw is Brabant Brecom volledig ingericht om diverse gradaties ten behoeve van de betonindustrie te produceren.

 

Locaties

Voor het recyclen van bouw- en sloopafval beschikt Gubbels over opslag, en be-, en verwerkingslocaties in Helvoirt, Vught en Bergen op Zoom. Een aantal geselecteerde eindverwerkers optimaliseert dit proces zodat hout, metalen, kunststoffen, papier , plastics etc. voor diverse nieuwe toepassingen herbruikbaar zijn. Dankzij het samenspel met eigen dochterondernemingen en eindverwerkers zijn wij erin geslaagd bouw- en sloopafval voor meer dan 95% te recyclen.