Personeel aan het woord

Personeel aan het woord.

John Beks is sinds maart 2018 werkzaam bij Gubbels Bedrijven als chauffeur van de dieplader/kipper trailer.

Ruim 17 jaar ben ik werkzaam geweest als chauffeur bij een aannemersbedrijf te Liempde. Hier heb ik altijd met veel plezier gewerkt als chauffeur van een 10 x 8 zandwagen. Omdat ik mijzelf verder wilde ontplooien en graag een project van begin tot eind mee wilde maken ben ik bij Reinders te Boxtel aan de slag gegaan als meewerkend voorman. Na bijna 2 jaar bleek  dat mijn chauffeurshart toch te sterk was en wist ik dat ik de weg weer op wilde. Mijn blik viel op de vacature van Gubbels Bedrijven, en zodoende heb ik de stap gemaakt om  te solliciteren. Inmiddels werk ik enkele maanden met veel plezier en trots als chauffeur dieplader/kipper trailer  bij Gubbels Bedrijven.

Mijn werkzaamheden zijn zeer afwisselend; zo vervoer ik met de dieplader groot materieel naar diverse projecten, maar ik rijd ook  met de kipper trailer. Hiermee vervoer ik diverse goederen, zoals bijvoorbeeld puin, zand, grind en grond van en naar alle werklocaties. Gubbels is een goed georganiseerd bedrijf  met heel mooi materieel. Het is een net en gezellig bedrijf waar een prettige sfeer heerst onder elkaar.