Jubileum weekend 60 jaar bestaan

Jubileumweekend 60-jarig bestaan op 20 en 21 april 2018.

Wat was het goed georganiseerd , wat zag het er allemaal fantastisch mooi uit. Wat straalde iedereen trots uit.

Enkele van de veelgehoorde positieve reacties die we nu nog dagelijks horen. En het zat ook allemaal mee , het was prachtig weer, we hadden veel bezoekers en we mogen stellen dat de voorbereidingen, die ruim een jaar geleden aangevangen waren, goed zijn geweest.

60 Jaar jong, wat een tijd en wat is er veel veranderd, zeker de laatste 10 jaren.

Het lijkt er op dat we allemaal jonger blijven. 60 Jaar van nu is 50 jaar van vroeger en dat geldt  zeker voor onze bedrijven, de vitaliteit spat er van af. We zullen wel moeten, want als we niet inspelen op de steeds sneller toenemende veranderingen dan missen we de slag met de concurrentie .

We hebben aan de bezoekers tijdens het jubileumweekend met veel trots laten zien dat wij er toe in staat zijn om jong te blijven.

Met blinkende mooie moderne machines in de groen-witte bedrijfskleuren van klein tot groot , goed uitgerust met diverse voorzieningen, staan we er goed voor. Met Gubbels Speciale Technieken gaan we van de gebaande paden: Krinner funderingspalen, vijzelwerken, Ebbos burst springstoffen, kunstgras en natuursteen zijn enkele toepassingen binnen deze werkmaatschappij.

Maar onze grootste  trots zijn onze medewerk(st)ers en die hebben dat ook uitgestraald. Allemaal  in nieuwe tenues gestoken, de mensen van kantoor zelfs allemaal strak in het pak, dat zag er professioneel en verzorgd uit.

Met veel trots lieten onze medewerk(st)ers aan familie, vrienden en andere bezoekers, zien wat voor werk en eventueel met welke machine ze doen.

En de toekomst? Die ziet er rooskleurig uit. De volgende generatie  klopt aan de deur en dat geeft vertrouwen bij onze medewerk(st)ers en onze klanten. De familiecultuur in onze bedrijven is gewaarborgd, een belangrijke pijler voor de continuïteit.