Gubbels personeel

Onze medewerk(st)ers maken Gubbels, wij zijn, waar zij voor staan!

Wij zijn trots op de mensen die bij ons werken. Ook nu hebben we ons team verder kunnen versterken.

Met ruime ervaring in de sector en achter het stuur is John Beks bij ons komen werken als chauffeur kieptrailer/dieplader. Hij verstaat zijn vak in onze branche. Dit maakt hem allround!

Alle in- en uitgaande stromen op onze locatie  TOP de Kragge Bergen op Zoom worden gecoördineerd door Edwin van Delden. Als depotbeheerder regelt hij Top de Kragge en stemt hij alle werkzaamheden prima af met zijn collega’s op deze grondbank van Grond- en Reststoffenbank Zuid-Nederland B.V..

Uiteraard stellen wij ons bedrijf graag open voor stagiaires. Zo geven wij meerdere scholieren de kans het vak bij ons in de praktijk te leren. Niels Maaijwee volbrengt zijn stage als kraanmachinist vanuit het Soma College in Harderwijk. Leerlingmonteur Koen Brock ondersteunt in de werkplaats en leert het  vak van onze leermeester Marijn Robben.

Rob van Kuijk, leerlingmonteur vanuit het  Soma College heeft ondertussen al enige ervaring in de werkplaats opgedaan en voert zijn taken zonder moeite naar tevredenheid uit.

Na zijn stage, als leerling machinist vanuit het Soma Collega, naar volle tevredenheid bij Gubbels bedrijven gevolgd te hebben, heeft Hein van Ewijk ervoor gekozen  1 jaar extra te studeren en de uitvoerdersopleiding te volgen. Wij bieden hem een passende stage en Hein ziet het vak vanuit een andere hoek. Na zijn stageperiode tot eind juni, zal Hein in dienst treden als  kraanmachinist (mobiele kraan). Er staat een gloednieuwe Takeuchi TB295W met draai- en kantelstuk voor hem klaar.

Zonder enige ervaring, maar wel met een uitstekende inzet, leert en groeit Michiel Pennings snel. Hij is pas een paar maanden in dienst, maar hij verstaat inmiddels zijn vak als handsloper/voorman sloop prima.

Daarnaast is Mitchell Dekker ons team ook komen versterken als handsloper/voorman sloop. Met zijn ruime ervaring in het slopersvak gaat hem het werk goed af!

Ervaring is niet altijd het belangrijkst. De wil en inzet vertellen vaak  veel meer. Bart van den Hurk is bij ons bedrijf komen werken en zal onze nieuwe Volvo FMX 8x4ws gaan besturen. Na een fijne interne opleiding  door onze ervaren  chauffeurs gaat hem dit zeker lukken.