Gubbels is een bouwbedrijf in Brabant wat ruim 50 jaar geleden is opgericht. Inmiddels is het uitgegroeid tot een zeer groot bouwbedrijf. Door jaren ervaring in deze branche kunnen we zeggen dat wij gespecialiseerd zijn, dit maakt ons het ideale bouwbedrijf voor u! Wij zijn voorbereid op iedere situatie en zijn in staat snel te schakelen mocht dit nodig zijn.

Bij Gubbels staan we voor duurzaamheid. Wij houden ons bezig met het recyclen van vrijgekomen grondstoffen of andere bouwmaterialen. Dit proberen wij bij iedere opdracht te hanteren om zo de wereld een betere plek te maken.

Hoe kom ik aan een goed bouwbedrijf in Brabant?

Er zijn in Brabant een enorm aantal bouwbedrijven. Maar hoe vindt u een bouwbedrijf in Brabant wat daadwerkelijk goed is en alles biedt wat u nodig heeft.

Het bouwbedrijf wat ingehuurd wordt zal verantwoordelijk zijn voor het gehele project. U geeft de opdracht en het wordt uitgevoerd. Bij Gubbels zijn we pas klaar tot deze opdracht compleet uitgevoerd is naar al uw wensen. U geeft een bouwbedrijf vertrouwen voor het uitvoeren van de opdracht, met de verwachting dat deze correct wordt uitgevoerd. Een tip om het juiste bouwbedrijf te vinden is; om te kijken naar de certificaten. De certificaten geven aan dat het bedrijf een bewezen betrouwbaarheid heeft en dus goed werk levert.

Wij, van Gubbels hebben al een ruime collectie aan certificaten opgebouwd. U kunt al deze certificaten hier bekijken! Als u dan nog niet overtuigd bent van ons, neem dan gerust contact met ons op!


Onze diensten

Ons bouwbedrijf in Brabant biedt een breed scala aan diensten aan voor zowel particulieren als bedrijven.Met onze infratechniek kunnen we werken aan de ondergrondse infrastructuur, zoals gas, water en elektriciteit.

Asbestsanering is een belangrijk onderdeel van onze diensten, aangezien asbest in oude gebouwen nog steeds een potentieel gevaar kan vormen. Ebbosburst is een speciaal proces dat we gebruiken om oude betonnen elementen te verwijderen.

Circulair slopen is een duurzame manier van slopen waarbij we zo veel mogelijk materialen recyclen en hergebruiken. We bieden ook recyclingdiensten aan voor materialen die niet meer gebruikt kunnen worden in de bouw.

Betonblokken zijn een belangrijk product in ons assortiment en we produceren deze op maat voor onze klanten. Bodemsanering is een andere belangrijke dienst die we aanbieden, aangezien vervuilde bodems een gevaar kunnen vormen voor het milieu en de gezondheid.

Vijzeltechnieken zijn een efficiënte manier om funderingen te leggen en we beschikken over de modernste apparatuur om dit te doen. Tot slot bieden we ook betonboor- en zaagtechniek aan voor het maken van precieze gaten en openingen in betonnen oppervlakken.


Veelgestelde vragen over bouwbedrijf in Brabant

Wat is het verschil tussen een aannemer en bouwbedrijf?
Deze vraag is niet heel moeilijk te beantwoorden. Er is namelijk helemaal geen verschil tussen een bouwbedrijf en een aannemer. De reden hiervan is dat beide termen van toepassing zijn op het vak wat uitgevoerd wordt.

Hoeveel bouwbedrijven zijn er in Nederland?
In Nederland zijn momenteel rond de 90.000 aannemers. Dit zijn allemaal zelfstandigen, waarvan 89% zzp’er is. Het aantal aannemers is in de afgelopen 10 jaar bijna verdubbeld. Er vond namelijk een stijging plaats van bijna 75%.

Hoe groot is de bouwsector in Nederland?
De bouw- en infrabedrijven hebben een enorm belangrijke rol in het geweldige woon-, werk- en leefklimaat wat wij in Nederland hebben. De bouwsector zelf is goed voor ongeveer 10% van het bruto binnenlands product en heeft een productie van ruim 82 miljard euro.
Op de hoogte blijven van de laatste
projecten en nieuws?