Bodemsanering

Onderzoek

Bodemsanering is specialistisch werk dat veel vakkennis en expertise vergt. Iedere verontreiniging is uniek en vergt een speciale aanpak. De deskundigen binnen Gubbels zoeken eerst grondig uit welke techniek de beste en meest effectieve saneringsmethode is. Zo kan de ideale saneringsoplossing gevonden worden , optimaal afgestemd op de wensen en belangen van de opdrachtgever.

 

GRZN

Grond- en Reststoffenbank Zuid-Nederland B.V. maakt deel uit van Gubbels en is de acceptant en eindverwerker van vele soorten verontreinigde grond.

Gubbels neemt voor haar opdrachtgevers graag alle zorgen uit handen. In de loop der jaren is er veel ervaring opgedaan op het gebied van onderzoek, uitvoering en begeleiding van saneringsprojecten.

 

Certificaten

De gehele bedrijfsvoering is hier dan ook op afgestemd en beschikken wij over de benodigde certificaten om deze werkzaamheden op zorgvuldige manier uit te voeren. Zo is het complete materieelpark uitgerust met een overdrukunit en hebben we inmiddels een breed assortiment aan DECO units, mobiele wasstraten en diverse meetapparatuur.

Al ons personeel beschikt over de jaarlijks verplichte medische keuring en wij beschikken tevens over een groot bestand aan eigen DLP-ers / KVP-ers voor het begeleiden van de diverse saneringen.

 

Diensten

Ook voor de volgende diensten kunt u bij ons terecht:
– verkennend en nader bodemonderzoek;
– saneringsplan met kostenraming;
Рvoorbereiden (opstellen saneringsplannen, BUS melding, PvA) en uitvoering sanering;
– directievoering en begeleiding van de sanering;
– nazorg en evaluatieplan.

 

Heeft u vragen over een bodemsanering of verontreiniging? Neem dan contact met ons op via: 0411-641980 of info@gubbels.nl