AANMELDEN GUBBELS 60 JAAR

Gubbels Bedrijven vindt het erg belangrijk om betrokken te zijn bij de maatschappij. Wij nemen dit mee in de dagelijkse bedrijfsvoering. Zo sponsoren we diverse verenigingen en evenementen in de regio. Ook bij ons 60 jarig jubileum dragen we enkele goede doelen een warm hart toe. Indien U ons bij dit jubileumfeest een cadeau wilt schenken, dan stellen wij het op prijs als U een schenking doet aan een door ons voorgedragen goed doel.

Op het aanmeldformulier kunt U een keuze maken uit een viertal goede doelen. U kunt een bedrag schenken op ons speciale rekeningnummer NL24RABO0327973307 t.n.v. Gubbels Wegenbouw B.V. onder vermelding van het door U gekozen goede doel.

Indien U meer informatie wenst over het goede doel kunt U op de link klikken en wordt U doorverwezen naar de website.

Geeft U liever contant geld, dan staat er een “doos” voor enveloppen op de feestdag. Wij danken u, ook namens het goede doel, voor Uw schenking.

Uw ontvangt van ons een bevestigingsmail na aanmelding, het kan voorkomen dat deze e-mail als spam of ongewenst wordt gezien. Controleer dus ook uw inbox voor spam of ongewenste e-mail.